Portada >  > Activitats > CO-OP / ESPAIGAME / CLUB DEL VIDEOJOC

08 de de setembre de 2022 - EACC

Grup de lectura de videojocs

CO-OP / ESPAIGAME / CLUB DEL VIDEOJOC

Els videojocs són una estructura narrativa basada en la repetició. El Game Over, Insert Coin, Has Mort o Nova Partida, són maneres de transmetre a la jugadora o jugador que la partida ha de començar un altra vegada. Algun error o alguna falta no han permés continuar la narració i s’ha de tornar a començar. Aquesta estructura va facilitar fer més llargs els videojocs quan les memòries internes dels cartutxos, disquets o els CD no permetien una llarga duració, a més aquesta també fou l’estra-tègia comercial perquè el videojoc de recreatiu poguera ingressar més diners. La repetició és un dels recursos de la base de la cultura gamer.
En la quinta sessió de Co-op es farà un recorregut per videojocs que reflexionen i expliquen aquest recurs. Els videojocs com els creats per Hidetaka Miyazaki, Loop Hero, Undertale o Metal Slug serán part d’aquesta sessió.
 

GRATUÏT, 18.30 h (les inscripcions es faran amb reserva prèvia al correu eacc@gva.es)

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info