Portada >  > Activitats > CO-OP / ESPAIGAME / CLUB DEL VIDEOJOC

del 21 d' d'abril fins al 09 de de juny de 2022 - EACC

Taller

CO-OP / ESPAIGAME / CLUB DEL VIDEOJOC

21 D'ABRIL, dijous 18.30 h / 12 DE MAIG, dijous, 18.30 h / 09 DE JUNY, dijous 18.00 h
"Co-op” és un grup de trobada entorn de la cultura del videojoc. Un grup per a compartir videojocs,obres literàries, música o cultura vinculada amb els mons virtuals amb la intenció de generar des de l’EACC un Club del Videojoc. Aquestes trobades es plantegen a partir de l’experiència col·lectiva del “gaming”. Cada sessió comença amb la invitació oberta a jugar i compartir una partida, alhora que es genera un diàleg crític i reflexiu sobre el llenguatge dels videojocs. Amb aquesta activitat l’EACC enceta un seguit de dinàmiques destinades a analitzar la creació artística contemporània.
Les sessions es dinamitzaran per l’equip de l’EACC i una sèrie de convidats provinents del món artístic i dels videojocs. Amb aquestes trobades es busca aconseguir un espai de connexió entre l’art i la cultura gamer.

GRATUÏT (amb reserva prèvia) al correu eacc@gva.es

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info