Portada >  > Activitats > ROTONDES I TARONGES

02 de de juliol de 2022 - EACC

Jornades de pensament arquitectònic i alguna cosa més

ROTONDES I TARONGES

Diuen les males llengües que estudiants d’urba-nisme visiten Castelló per aprendre el que no s’ha de fer. Que l’última rotonda del món que girava a l’inrevés era castellonenca i que Joan Fuster va dir que «Nova York era com Castelló, però més gran».
Rotondes i Taronges ens proposa endinsar-nos a l’arquitectura i el paisatge contemporani de Cas-telló de la Plana per analitzar diferents imaginaris col·lectius que sobrevolen la ciutat. Comissariat per l’arquitecta Maria Aucejo Mollà, passejarem per edificis i localitzacions suggerents per aprendre de la nostra pròpia història.
Ens acompanyaran el director de cine Chema Gar-cía Ibarra, les fotògrafes Manuela Lorente i Erika Achec i la dissenyadora i docent Pau Orts, convi-dades per a compartir la seua mirada particular d’un territori que no vol límits estrets, d’ambicions massa modestes.

GRATUÏT. Dissabte, 10.00 h - 15.00 h / 17.00 h - 20.00 h (les inscripcions es faran amb reserva prèvia al correu eacc@gva.es)

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info