Portada >  > Activitats > TEOREMA: MAR REYKJAVIK
.

.

.

.

del 18 fins al 21 de de maig de 2022 - EACC

Taller

TEOREMA: MAR REYKJAVIK

18 I 19 DE MAIG, dimecres i dijous 10.00 h (públic escolar amb reserva prèvia) / 21 DE MAIG, dissabte 12.00 h y (públic de más de 15 anys amb reserva prèvia)
Fer és una manera de pensar. El treball de Mar Reyk-javik busca tocar i llançar la imatge. A vegades hi ha riure. Al seu exercici artístic s’ajunten materials digitals, simbòlics o tangibles per tal de crear nous contextos. La materialització dels seus projectes sol prendre la forma d’un assaig que s’articula entre l’acció, el vídeo i la instal·lació. Només des del cos podrem habitar la imatge digital. A Mar li interessa hibridar, obrir. Les coses. Això, l’altre. El teatre. El gir, el plec, tornar a la imatge. A una imatge que ja no té poder autònom, completament contaminada per allò que hi ha dins i fora de la pantalla, allò que queda dins i fora del cos.
Per a aquestes tres sessions, l’artista treballarà l’espai de l’EACC a partir del cos i exercicis vinculats a la performance i el challenge de la cultura d’Internet. L’artista convida diversos tipus de públic durant tres sessions, dimecres i dijous amb públic escolar i una sessió el dissabte oberta a tots els públics.

GRATUÏT (amb reserva prèvia) al correu eacc@gva.es

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info