Portada >  > Agenda > Altres «naturaleses» urbanes Arquitectura és (ara) geografia

del26 de juny fins al16 de setembre de 2001 - EACC

EXPOSICIONS

Altres «naturaleses» urbanes Arquitectura és (ara) geografia

Projecte comissariat per Manuel Gausa

Aquest projecte reuneix una sèrie de trajectòries especialment significatives en la recent reflexió sobre la condició dinàmica, complexa i definitivament híbrida de les actuals estructures «urbanoterritorials» que definixen avui en dia el nostre entorn. Aquestes trajectòries fan al·lusió a una nova comprensió de la ciutat —i del territori que s’hi associa— que va més enllà dels vells paradigmes de l’urbanisme tradicional. Proposant més que arquitectures-objecte, arquitectures-entorn, precises i obertes al mateix temps, que farien que el «lloc» esdevingués un escenari múltiple, heterogeni i plural i ja no fos entés com un mer context fix i estabilitzat(-dor) (històric, tipològic o figuratiu).

Arquitectes
Actar Arquitectura, Eduardo Arroyo, FOA (Foreign Office Architects), Vicente Guallart,  Duncan Lewis, Greg Lynn, MVRDV, Njiric + Njiric, Roche, DSV & Sie. P, Federico Soriano-Dolores Palacios.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info