Portada >  > Agenda > Asianvibe Art Contemporani Asiàtic

de l'01 de febrer fins al31 de març de 2002 - EACC

EXPOSICIONS

Asianvibe Art Contemporani Asiàtic

Projecte comissariat per Horu Hanru

En ple apogeu globalitzador i de reestructuració de l’orde mundial, la regió Àsia-Pacífic és una de les zones més dinàmiques i creatives. La seua activitat artística està captant l’atenció internacional i l’està convertint en un dels grans focus de més força en la construcció de la nova situació global. Asianvibe presenta el treball d’un conjunt d’artistes de l’est i sud-est asiàtic que, sense pretendre donar una visió completa o exhaustiva del fenomen, planteja mostrar els posicionaments individuals d’una generació d’artistes que ha marcat les creacions artístiques més importants de l’última dècada, la qual ha sigut, sens dubte, la més dinàmica i fecunda dels últims temps.

Artistes
Yiso Bahc, Young-Hae Chang Heavy Industries, Heri Dono, Zheng Guogu, Zhu Jia, Sora Kim & Gimhongsok, Kyupi Kyupi, Michael Lin, Matthew Ngui, Tsuyoshi Ozawa, Videotage.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info