Portada >  > Agenda > Contemporàni@ 2003 CS_SOUND

del19 de desembre de 2003 fins al18 de gener de 2004 - EACC

EXPOSICIONS

Contemporàni@ 2003 CS_SOUND

Projecte comissariat per Miguel Ángel Villanueva i Cristina García

L’activitat musical ha viscut una fecunda i intensa efervescència en la zona geogràfica de Castelló. Especialment en les últimes dècades en què multitud de grups de música pop, rock, electrònica, etc, van emergir donant lloc a un paisatge poblat de propuestas musicals l’interés i del qual elevada qualitat va provocar que els especialistes musicals no tardaren a encunyar el fenomen bajo l’epígraf específic de Castelló Sound. Per això, l’EACC va decidir consagrar la quinta edició de Contemporàni@ a revisar l’agitada escena musical castellonenca dels últims trenta anys en un projecte que va vore el seu centre transformat en sala de concerts, en seu d’emissions de programes de radio, en aula per a cursos i tallers, etc.

Grups musicals
Los auténticos, Nerón, Los Rítmicos, Morcillo Bellaco y Los Rítmicos, Los Kings Crueles, Quebrada, Kabuki Drama, El Graduado, Los Plomos, Helpless, Los Romeos, Los Fóssiles, The joke, Rock’n’bordes, Neumáticos, Ojos en Daphne, The Chaflans, Shock Treatment, Malconsejo, Ramón Godes/Alejandro Royo, Los Brujos, Freses, Depressing claim, Vincent von Reverb y Los Vaqueros Eléctricos, Carlos Vargas, Motel, Los Búhos, Caraconos, Nük, Madnoise, Fluor_kin, Jonipai, Miguel Ángel Villanueva, Juan Antonio Morcillo, Alma-X, Litius, Satsuma, Pöal, Da Plus Nu Ideas, Juanjo Ballester.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info