Portada >  > Agenda > Contra l'arquitectura La urgència de (re)pensar la ciutat

del26 d'abril fins al25 de juny de 2000 - EACC

EXPOSICIONS

Contra l'arquitectura La urgència de (re)pensar la ciutat

Projecte comissariat per José Miguel G. Cortés

Estem assistint en tot el món a un procés de concentració de la població en grans metròpolis que ja no poden ser considerades com a ciutats en el sentit convencional del terme. El projecte Contra l’arquitectura reuneix un conjunt d’artistes i arquitectes preocupats per reflexionar davant de l’important canvi ocorregut en les últimes dècades tant en la fisonomia urbana com en l’estructura social de les ciutats. Es tracta d’aproximacions diferents d’una mateixa problemàtica sobre la qual comparteixen un íntim caràcter subversiu que els situa a contracorrent de les conductes dominants.

Artistes
Absaló, Archigram, Arxizoom Associati, Melvin Charney, Donen Graham, Bodys Isek Kingelez, Guillermo Kuitca, Rem Koolhaas, Gordon Matta-Clark-Matta-Clark, Metápolis, Matt Mullican, Isidoro Valcárcel Medina.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info