Portada >  > Agenda > La nostra hospitalitat
La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

del 22 de de juny fins al 16 de de setembre de 2007 - EACC

EXPOSICIONS

La nostra hospitalitat

Projecte comissariat per Rodrigo Alonso
La nostra hospitalitat  és un projecte expositiu dissenyat especialment per a Castelló, que està compost per instal·lacions i vídeos creats a partir de la interacció d’un grup artistes estrangers amb els espais, les situacions i la gent de la ciutat. Pren el nom de la pel·lícula homònima de Buster Keaton, una mirada irònica a les rivalitats i els rancors insensats, que va ser doblada a la nostra llengua amb el títol de La llei de l’hospitalitat.

El punt de partida és una investigació sobre la ciutat, els seus habitants i els seus visitants des del concepte grec d’hospitalitat, recuperat recentment per la filosofia contemporània. Seguint aquesta idea, les obres de l’exposició han estat creades a partir de col·laboracions i intercanvis amb els habitants de Castelló, posant en funcionament tot un seguit de fluxos i vincles socials, culturals, personals i emocionals. Per altra banda, la proposta busca descobrir una imatge diferent de la ciutat, gràcies a l’aportació d’eixes mirades foranes que van arribar a Castelló buscant col·laboració, reciprocitat i redòs.

Els artistes reunits en esta exposició (Liliana Basarab, Milena Bonilla, Oriol Guillén, Gregg Smith i  Claudio Zulian)   comparteixen la doble situació del treballador eventual i el turista. Van arribar a Castelló amb l’encàrrec de produir una peça específica, però alhora se’ls va demanar que descobriren la ciutat, que mantingueren la seua mirada estrangera, que treballaren a partir de les seues observacions i sensacions, i no recorrent a la història, les opinions especialitzades o els arxius. El seu treball ha estat, en definitiva, situacionista, guiat per mirades atentes i recorreguts reflexius, amb la finalitat de posar de manifest allò que la ciutat expressa als carrers, als esdeveniments quotidians, als racons, la seua gent.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info