Portada >  > Agenda > Micropolítiques Art i quotidianitat (2001-1968)

del31 de gener fins al21 de setembre de 2003 - EACC

EXPOSICIONS

Micropolítiques Art i quotidianitat (2001-1968)

Projecte comissariat per Juan Vicente Aliaga, María del Corral i José Miguel G. Cortés

Des de l’agitada situació que va viure el món en 1968 fins als atemptats de l’11 de setembre del 2001, molts han sigut els canvis que han tingut lloc en la societat i que han afectat la vida diària de les persones: aspectes que tenen a veure amb la vida familiar, amb les relacions íntimes, amb la societat de consum, la immigració, l’evolució del rol social de la dona, el control i la vigilància exercides per les estructures de poder en l’entorn ciutadà, o el qüestionament dels rols sexuals.

El projecte Micropolítiques va revisar i va analitzar tots aquestos aspectes a través de l’obra d’una selecció d’artistes dels últims 30 anys, que contínuament han estat posicionant-se i proposant la quotidianitat com una cosa transformadora i que pot resultar subversiva dels valors establits.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info