Portada >  > Agenda > Tenebres Poètiques artístiques de la violència

del30 de gener fins al28 de març de 2004 - EACC

EXPOSICIONS

Tenebres Poètiques artístiques de la violència

Projecte comissariat per Manuel García

La violència ha impregnat gran part de les manifestacions artístiques i culturals al llarg de la història i, especialment, en els últims decennis en els quals, recolzada per un imparable bombardeig mediàtic que pareix trobar gran rendibilitat d’audiència en la seua promoció i suport, s’ha vist convertida en un fenomen de presència constant a les nostres vides.

Partint de premisses estètiques heterogènies, que comprenen des de la representació de ritus religiosos en cultures ancestrals, la publicitat i el món de la moda, fins a situacions que provenen de l’entorn esportiu o de l’àmbit íntim i familiar, el fenomen violent és el punt bàsic que serveix de pivot per a les obres que es van donar cita en aquest projecte, unes obres realitzades per artistes procedents de diverses parts del món i que són un testimoni d’un dels aspectes més tenebrosos de la condició humana.

Artistes
Dieter Appelt, Daniele Buetti, Oscar Bony, Carmen Calvo, Arturo Cuenca, Wang Du, Paolo Gasparini, Marcos Lora, Daniel Joseph Martinez, Milagros de la Torre, Francesc Torres, Silvia Uslé.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info