(C)Lidón Forés y Leticia Tojar

(C)Lidón Forés y Leticia Tojar

15 de maig de 2021 - EACC

TALLER

CIANOTÍPIA

Descripció d'activitat: la cianotípia és un procés d'impressió fotogràfica sense càmera que es remunta als primers experiments fotogràfics i té com a resultat una imatge de color blau de Prússia.

Aquesta tècnica consisteix a posar en contacte un objecte sobre una superfície fotosensible que en exposar-se directament al sol o la llum UV genera una imatge de l'objecte triat impresa en color blau. Es tracta d'un procés màgic, senzill i molt versàtil, que deixa espai a la imaginació per a crear imatges sobre diferents suports com ara paper, tela, vidre, fusta, etc.
En aquest cas, farem una presa de contacte d'introducció a la tècnica de la cianotípia en la qual utilitzarem elements de la naturalesa -com a fulles seques caigudes d'arbres i arbustos, que les docents haurem arreplegat de manera prèvia al taller en l'entorn natural del municipi—, i fotografies d'algunes de les obres exposades en l'Espai d’Art Contemporani o vinculades a aquesta, que tindrem preparades en paper d'acetat adequat per a treballar, i també el conjunt d'aquests materials que es podran revelar en forma de collage.

IMPARTIT Lidón Forés / Leticia Tojar
PÚBLIC Infantil i familiar
AFORAMEN Màxim de 30 persones de manera individual o unitats familiars
INSCRIPCIÓ PRÈVIA eacc@gva.es / 964723540


Dissabte...10.30 h - 13.30 h GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info