20 d'abril de 2023 - EACC

CO-OP / CLUB DEL VIDEOJOC

Aquesta nova sessió de CO-OP comptarà amb Manuel Minch com a guia dins del joc The Beginner’s Guide. Un títol inde que proposa una reflexiona metalingüística sobre la creació dels videojocs.

The Beginner's Guide és un videojoc de narrativa interactiva creat per Davey Wreden sota el nom d'estudi Everything Unlimited Ltd. El joc va eixir a la venda per a Microsoft Windows, US X i Linux l'1 d'octubre de 2015. El joc és la continuació de Wreden de la lloada per la crítica The Stanley Parable, el seu anterior títol de narració interactiva que va ser llançat en 2013.

El joc està narrat per Wreden i porta l'usuari a través d'una sèrie de creacions de jocs incomplets i abstractes realitzats per un desenvolupador anomenat Coda. Wreden repta el jugador a intentar comprendre el tipus de persona que és Coda explorant aquests espais en primera persona. Wreden ha declarat que el joc està obert a la interpretació: alguns ho han vist com un comentari general sobre la naturalesa de la relació entre desenvolupadors de jocs i jugadors, mentre que uns altres ho han pres com una al·legoria a les mateixes lluites personals de Wreden amb l'èxit resultant de The Stanley Parable.


Dijous, 18.30 h

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info