Portada >  > Exposicions > Exposicions actuals > I SEE YOU REPEATING THIS, I WARN YOU IN THE SWEETEST WAY

del30 de setembre de 2023 fins al18 de febrer de 2024 - EACC

Exposició

I SEE YOU REPEATING THIS, I WARN YOU IN THE SWEETEST WAY

I see you repeating this, I warn you in the sweetest way és un vers d’un poema escrit per Michele Gabriele. Un vers que funciona com un punt de partida translúcid per a una exposició que es desplega en diferents escenes d’una ficció no concreta. Un escenari amb una temporalitat suspesa en la qual actuen cossos, materials, gestos i referències. Substancies amb les quals l’artisti especula sobre la vulnerabilitat dels arquetips de la història de l’art, qüestiona els conceptes figuratiu i abstracte i parla sobre la mort d’un amic des d’una mirada subaquàtica a una mar carregada de saudade.
 
Aquesta exposició proposa una narrativa que revisa diferents polítiques contemporànies i trames personals. Una reconstrucció ficcional que guarda relació amb exercicis narratius com la “visionary fiction”, la “ficció especulativa” o la “fabulació crítica”. I see you repeating this, I warn you in the sweetest way convida al públic a recórrer l’exposició des d’una perspectiva en tercera persona. Incitant a l’exploració d’uns biomes formats per peces que presenten interconnexions conceptuals, personals i polítiques.
 
A les exposicions de Michele Gabriele les obres operen com a personatges d’un “lore” esquerdat, referències simbòliques a la cultura visual contemporània i a tòpics i mems de la història de l’art. El treball de Gabriele escapa de categories definides, per tal de posar en qüestió el relat de l’autonomia de l’art modern i utilitza la ciència ficció com una ferramenta, entenent l’exposició com un espai d’afecció entre les substàncies i objectes que l’estructuren i l’habiten.
 

____________________________________________________________________


Artista
Michele Gabriele
Curaduria
Carles Àngel Saurí
Assistència
Monia Ben Hamouda
Coordinació
EACC
Disseny gràfic i art
L.A not from Cali
Documentació gràfica
Carlos Pascual
Muntatge 
Monia Ben Hamouda
Sergio Esbrí
Espais d'Art
Transport
Crisostomo Fine Art Services S.L
Assegurança
Aon (Corredoria)
HISCOX
 
PRODUCCIÓ I COL·LABORADORS  
Sonorització
Carlos Izquierdo
Cessió automòvils
Trashformaciones
Residència
Sperit Vessel
 

Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info