Portada >  > Exposicions > Històric d'exposicions > Contemporània@ 2002 Plataforma de projectes CS

del13 de desembre de 2002 fins al12 de gener de 2003 - EACC

EXPOSICIONS

Contemporània@ 2002 Plataforma de projectes CS

Projecte comissariat per Juan de Nieves

Des de la creació del centre, l’Espai d’art contemporani de Castelló ha organitzat el projecte Contemporàni@ , esdeveniment anual que ha estat consagrat a la reflexió i anàlisi d’aquells aspectes artístics i culturals que, d’una manera o una altra, contribueixen a modelar la realitat social, política i cultural de Castelló. En la seua quarta edició, l’EACC va voler fer un pas més enllà en el seu concepte i tractar d’oferir una proposta que no es limités únicament al format expositiu que hi havia estat predominant.

D’aquesta manera, Contemporàni@ 2002 va ser pensada per a donar cabuda a un altre tipus de propostes culturals, el dinamisme i sentit participatiu de les quals té com a objectiu reubicar la institució museística a un lloc més actiu i vital i, sobretot, fer que s’implique plenament en el teixit urbà local.

Al llarg dels mesos de desembre i gener, es van organitzar tallers, sessions de dj’s i concerts de música, així com projeccions de pel·lícules, exposicions i cursos de diversa natura que van fer de l’EACC una verdadera plataforma participativa de projectes.

Participants
Xavier Arenós + Escola Superior de Disseny, Marta Calvo, Monserrat Cortadellas, José Manuel García Izquierdo (JMGI), Josep Maria Martín + Escola de Disseny + General Cut, Joaquina Moragrega, José Morraja, Héctor Sos, Susi.a, Chuk Young Choe

DJ’s
Cop, Carles Lloréns, Francesc, Freddy, Au, Shangri-La, I Star Generation, Iron Cat.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info