Portada >  > Exposicions > Històric d'exposicions > HACIA EL FIN DE LA TRANQUILIDAD

del21 de juny fins al23 de setembre de 2018 - EACC

HACIA EL FIN DE LA TRANQUILIDAD

L’art és capaç de testimoniar l’esdevenir de la col·lectivitat. Aquesta exposició recull la memòria d’un període molt concret entre dues crisis financeres: «puntocom» i «hipoteques subprime», de la qual encara hui ens estem recuperant. És «la calma prèvia a la tempesta» de 2008.

Amb l’arribada del nou mil·lenni, Occident aconsegueix complir moltes de les utopies anhelades (el salt digital, l’estat de benestar o la globalització), encara que alterades pels atemptats del 11S, 11M i 7J i les guerres conseqüents contra Afganistan i l’Iraq. Malgrat tot, es pot dir que aquesta època va ser pròspera i l’edat daurada del vídeo art.

A través de l’obra de 14 artistes, aquesta mostra és una reflexió sobre les tensions latents, que van passar desapercebudes, prèvies a la gran crisi global. Una revisió de la memòria col·lectiva sobre aquella època a partir de moments singularitzats i significats mitjançant diferents peces de vídeo art.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info