Portada >  > Exposicions > Històric d'exposicions > La nostra hospitalitat
La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

La nostra hospitalitat

del22 de juny fins al16 de setembre de 2007 - EACC

EXPOSICIONS

La nostra hospitalitat

Projecte comissariat per Rodrigo Alonso
La nostra hospitalitat  és un projecte expositiu dissenyat especialment per a Castelló, que està compost per instal·lacions i vídeos creats a partir de la interacció d’un grup artistes estrangers amb els espais, les situacions i la gent de la ciutat. Pren el nom de la pel·lícula homònima de Buster Keaton, una mirada irònica a les rivalitats i els rancors insensats, que va ser doblada a la nostra llengua amb el títol de La llei de l’hospitalitat.

El punt de partida és una investigació sobre la ciutat, els seus habitants i els seus visitants des del concepte grec d’hospitalitat, recuperat recentment per la filosofia contemporània. Seguint aquesta idea, les obres de l’exposició han estat creades a partir de col·laboracions i intercanvis amb els habitants de Castelló, posant en funcionament tot un seguit de fluxos i vincles socials, culturals, personals i emocionals. Per altra banda, la proposta busca descobrir una imatge diferent de la ciutat, gràcies a l’aportació d’eixes mirades foranes que van arribar a Castelló buscant col·laboració, reciprocitat i redòs.

Els artistes reunits en esta exposició (Liliana Basarab, Milena Bonilla, Oriol Guillén, Gregg Smith i  Claudio Zulian)   comparteixen la doble situació del treballador eventual i el turista. Van arribar a Castelló amb l’encàrrec de produir una peça específica, però alhora se’ls va demanar que descobriren la ciutat, que mantingueren la seua mirada estrangera, que treballaren a partir de les seues observacions i sensacions, i no recorrent a la història, les opinions especialitzades o els arxius. El seu treball ha estat, en definitiva, situacionista, guiat per mirades atentes i recorreguts reflexius, amb la finalitat de posar de manifest allò que la ciutat expressa als carrers, als esdeveniments quotidians, als racons, la seua gent.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info