Portada >  > Exposicions > Històric d'exposicions > Una possibilitat de fugida Per a assaltar l’Estudi de la Realitat i tornar a gravar l’univers

del24 de maig fins al29 de setembre de 2013 - EACC

Una possibilitat de fugida Per a assaltar l’Estudi de la Realitat i tornar a gravar l’univers

L’Espai d’art contemporani de Castelló presenta la mostra col·lectiva Una possibilitat de fugida. Per a assaltar l’Estudi de la Realitat i tornar a gravar l’univers, organitzada amb la col·laboració del MUSAC, Museo de Arte Contemporáneo de Castilla y León. La mostra reuneix l’obra d’una trentena d’artistes nacionals i estrangers pertanyents a la Col·lecció MUSAC. Pren com a referència els postulats de l’icònic escriptor, artista i director de cinema William Burroughs, amb la intenció de fer-nos repensar la nostra realitat actual, desconstruint-la i transformant-la fent honor a una ficció que té a veure amb eixa altra realitat del subconscient que suposa una via de fuga en el terreny de les arts plàstiques.

Una possibilitat de fugida s’inscriu conscientment en el moment actual, on realment no és senzill discernir la realitat circumdant de la ficció. Els problemes econòmics, polítics i socials han fet que la pèrdua de la il·lusió i la sobreexplotació de la realitat s’apoderen de l’individu en forma de frustració o nostàlgia, i altres vegades, de virulència i sense resignació. Però este moment convuls, també per a l’art, obliga a repensar quines són les nostres estratègies per a tirar avant.

Artistes
Julieta Aranda, Txomin Badiola, Luis Camnitzer, Carles Congost, José Damasceno, Jimmie Durham, Jon Mikel Euba, Esther Ferrer, Philipp Fröhlich, Dora García, Paul Graham, Federico Herrero, Christian Jankowski, Terence Koh, Jorge Macchi, Julie Mehretu, Itziar Okariz, Damián Ortega, Tony Oursler, Nicolás Paris, Paul Pfeiffer, Jorge Pineda, Fernando Renes, Nicolás Robbio, Ugo Rondinone, Néstor Sanmiguel Diest, Fernando Sinaga, Cerith Wyn Evans, Akram Zaatari, Carla Zaccagnini.


 
Projecte comissariat per Agustín Pérez Rubio
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info