.

.

.

.

.

.

22 d'abril de 2023 - EACC

Mati Martí

MANERES DE MIRAR: FOTOGRAFIA I CREATIVITAT

A través de la nostra idea sobre el món i del nostre imaginari visual tenim la capacitat d'activar el procés creatiu. En aquesta sessió posarem l'accent a donar valor a perdre's, equivocar-se, discernir, reflexionar, avaluar i deixar-nos portar per la intuïció per a tornar a intentar-ho.
La creació està íntimament relacionada amb els problemes. En el procés, la troballa inesperada ens portarà a una transformació que ens anirà guiant per a trobar la manera de comunicar idees o discursos que aporten valor als nostres projectes, des de la fotografia, el disseny i l'acció.
Es proposa realitzar en grup una intervenció en l’EACC entorn del significat de la paraula interval. Reflexionar sobre el silenci, el buit, aqueix que ens separa d'un altre cos, d'un altre objecte, d'un altre ésser viu, d'un altre esdeveniment i com l'interval imposa les seues pròpies lleis de comunicació. Un recorregut a través de la imatge, el llibre i l'acció.
Sessió part del cicle “Algunes maneres de veure”, un projecte amb la col·laboració del Màster en Fotografia de la Universitat Politècnica de València.


Dissabte, 10.00 h. GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info