.

.

.

.

21 de de maig de 2022 - EACC

Taller

RECREO SATÈL·LIT CASTELLÓ

Durant el dissabte 21 de maig Recreo, la fira de llibres d’art de València es traslladarà a l’EACC.
L’esdeveniment comptarà amb la presència d’una selecció d’editorials i autors independents, centrada en les arts visuals. Aquestes editorials passaran el dia compartint amb el públic assistent els seus projectes i pràctiques de producció. D’altra banda, hi haurà una programació de xarrades i tallers de professionals de l’edició, per a tots els públics. Amb la intenció de generar debats presents en la indústria editorial i compartir coneixement per a aquells que vulguen iniciar-se en aquesta pràctica. 
Un any més, la fira es posiciona com una alternativa jove en el context de les fires del llibre i art imprés, buscant cobrir un ampli espectre dins del panorama de les publicacions impreses. Recreo busca generar un espai obert i col·laboratiu que permeta representar i visibilitzar a creatius emergents i establits del camp de les publicacions i les arts visuals i posar-los en contacte amb el públic de la ciutat.

Dissabte (tot el dia). GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info