del13 de setembre fins al29 de desembre de 2024 - EACC

Exposició

UTOPIA

L’exposició Utopia busca interrompre, remesclar, repensar i qüestionar el poder unificador de la música, desafiant la uniformitat de les ciutats contemporànies i l’actualment anomenada «crisi d’imaginació» (Busch 2024). Es rebutja la uniformitat a través de la incorporació de l’arxiu de Chicks on Speed en una nova obra d’art, utilitzant múltiples pantalles d’imatges en moviment, experiències multisensorials i esdeveniments artístics amb participació local.
Obres emblemàtiques de Chicks on Speed, com Sleep Symphony, Cigar Box Synthersizers OBJEKTINSTRUMET APPS, seran revisades i actualitzades, mentres que altres obres de tota la carrera del col·lectiu es reuniran per primera vegada en esta exposició. L’exposició albergarà obres que encapsulen dos dècades d’investigació i producció artística, amb actuacions especials que marcaran fites en la cronología del grup, creant així una xarxa de gestos performatius i associacions amb la intervenció de Chicks on Speed en l’EACC.

ARTISTA: Chicks on Speed

Preus: ENTRADA LLIURE

Inauguració, 13 de setembre a les 19.00 h. ENTRADA LIBRE

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info