Portada >  > Exposicions > Històric d'exposicions > Hypertronix Algunes figures de la cultura juvenil

del22 fins al26 de juliol de 1999 - EACC

EXPOSICIONS

Hypertronix Algunes figures de la cultura juvenil

Projecte comissariat per Manel Clot

Proposat com una primera aproximació a la creixent presència d’elements formals i temàtics tradicionalment associats a les (sub)cultures juvenils en les arts visuals, Hypertronix mostra com alguns dels assajos creatius que operen amb els estatuts de la realitat tenen un lloc específic en l’escena artística actual. Els dominis de la subjectivitat i els seus processos de construcció, una relació vinculant amb un vast context cultural i la creixent conseqüència i responsabilitat amb el present per part dels artistes, es constitueixen en tres mecanismes centrals del que va ser l’exposició i també les activitats paral·leles que es van organitzar per tal d’articular les seues múltiples extensions en l’àmbit social.

Artistes
Art Club 2000, Txomin Badiola, Rebecca Bourguinault, Carles Congost, Joan Morey, Mariko Mori, Raymond Pettibon, Lari Pittman, Georgina Starr, Wolfgang Tillmans.


Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info