del 29 d'd'octubre de 2022 fins al 12 de de febrer de 2023 - EACC

Exposició

LA CIUTAT DEL TRANSPORT

Per a l’exposició a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló de la Plana, Francesc Ruiz s’inspira en la Ciutat del Transport de Castelló. A partir d’aquest espai perifèric l’artista recrea un escenari en el qual reflexionar sobre la distribució de mercaderies o la gràfica dels anuncis i el paisatge urbà que aquesta genera.
Les exposicions de Francesc Ruiz presenten un desplegament de les estratègies narratives del món del còmic. L’espai és pensat des de la projecció de vinyetes, bafarades i recursos estilístics que l’artista ha anat experimentant i sofisticant al llarg de la seua carrera.
Dins aquests espais híbrids que el creador proposa, hi convergeixen tota una sèrie de reflexions entorn del capitalisme, a la creació d’identitat i a les perifèries. En aquest cas a Castelló, Francesc Ruiz recorre al món del polígon industrial i a l’estètica vernacular del món dels camions.
ARTISTA: Francesc Ruiz

Preus: GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

EACC

Tel. +34 964 72 35 40
eacc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info